Leuke tips voor eten & drinken in Rome

1024 576 Fietstour.com

Steden kunnen zo gigantisch intens zijn waardoor je tijdens je stedentrip vaak niet weet waar je moet beginnen. Rome is zo een stad waar als je niet uitkijkt heel makkelijk achter de enorme massa’s toeristjes aanhobbelt. En dat is nou juist wat je niet wilt. Uiteraard zijn er dingen die je in Rome niet mag missen! Maar deze Italiaanse parel heeft zoveel leuke verborgen parels die de stad nog leuker maken dan dat die al is. Zonder twijfel is onze Nederlandstalige Rome Fietstour de ideale manier om de stad echt goed te ontdekken. Maar Rome is ook de stad van ontelbare pizza-tentjes, koffie en gelato zaken.

De jongens van TopJaw zijn wat dat betreft een aanrader om te volgen. Zij laten je in hun filmpjes een aantal van de heerlijke ‘niet te mogen missen’ onontdekte pareltjes van de stad zien. Zo ook in dit filmpje waar zij 48 uur in Rome doorbrengen, en echt een aantal hele leuke authentieke zaken bezoeken in Rome. Natuurlijk ontbreken de meest legendarische en lekkerste pizza’s van Rome niet in dit filmpje. Maar deze Britten bezoeken ook een aantal traditionele koffiebars , en overheerlijke gelato winkeltjes. Ga je binnenkort naar Rome, of ben je een liefhebber van deze stad. Bekijk dit filmpje en je zult er zeker inspiratie uit halen.

  • Een aantal must go plekken die je in het filmpje van TopJaw in Rome voorbij ziet komen zijn:
  • Roscioli Antico Forno – voor de lekkerste traditionele pizzapunten van Rome
  • Caffe Sant’Eustachio – Heerlijke authentieke en betaalbare Italiaanse koffie!
  • Trapizzino – de legendarische gevulde Pizzabroodjes
  • Retrobottega – een orgasme voor de culinaire zintuigen
  • Osteria da Fortunata – Pasta zoals pasta hoort te zijn!

Wij zijn na dit filmpje over Rome fan geworden van de jongens van TopJaw en volgend dit Britse koppel op de voet. Rome staat voor mij, ondanks dat ik er al een aantal maal geweest ben,  in ieder geval weer op mijn lijstje van ‘binnenkort te bezoeken steden’.

Begin chat
1
Hallo! Kan ik je ergens mee helpen?