5 goedkope & lekkere restaurantjes in Londen

lekker eten in Londen voor een lekker prijsje

5x goedkoop en lekker eten in Londen

730 456 Fietstour.com

Iedereen weet dat het eten en drinken in Londen over het algemeen gesproken redelijk prijzig is. Vooral als je met een budget naar deze Engelse metropool reist. Londen is bij uitstek een stad waar je de hele dag in beweging bent. Of je nou winkeltjes afstruint, slentert door de verschillende wijken, of fietsend door Londen de stad ontdekt. Honger krijg je in Londen al snel. Dus moet de maag af en toen gevuld worden, en dat kan in Londen dus ook echt voor een aantrekkelijk prijsje.

Ook natuurlijk nadat je Londen echt goed hebt ontdekt met onze Londen Fietstour met Nederlandse gids wil de maag uiteraard ook wat. Want ondanks dat de fietstour in Londen ontspannen is vergt dat fietsen door Londen langs de highlights van de stad toch wat energie. Lekker en toch goedkoop eten in Londen? Dat kan dus!

Daarom hebben wij voor jullie een selectie gemaakt van 5 leuke zaakjes in Londen waar je niet alleen erg lekker maar vooral ook goedkoop kunt eten! Dat is dus zowel fijn voor de maag als fijn voor de portemonnee! Dat uit eten gaan in Londen altijd duur moet zijn is dus een mythe, die wij hier eventjes ontrafelen! Deze selectie van vijf goedkope Londense restaurantjes zijn dus niet allen om de maag te vullen maar zeker ook om de smaakpupillen te laten genieten.

Om die lekkere trek dus te stillen, hier dus speciaal voor jullie studenten, krenten en gieren, en de rest die Londen bezoekt 😉 :

5 goedkope en lekkere restaurantjes in Londen

Battersea Pie Station

Battersea Pie Londen

Net zo traditioneel in Londen zoals de thee, fish & chips, en de bolhoeden is de Pie and gravy (pastei met jus). Lekker vullend en bij Battersea Pie Station ook nog eens erg betaalbaar. Een heerlijke traditioneel Engelse Pie gevuld met rundvlees en groenten overladen met een smaakvolle gravy voor minder dan £7!

Meer info: https://www.batterseapiestation.co.uk

The Joint

The Joint Londen

Dit is een Amerikaans BBQ restaurant, dus in de categorie fast food te plaatsen. De pulled Pork die ze bij de Joint serveren is echt een aanrader. De pulled Pork is 16 uur lang langzaam gegaard en is daardoor super mals. Het mooie van alles is dat dit heerlijke gerecht in dit Londense restaurant maar £8.50 kost!

Adres: nit E1- E2, Tooting Broadway MarketLondonSW17 0RJ

Belushi’s

Belushi’s

Belushi’s is een bekende keten van bars in Londen. In Belushi’s komen mesnen graag samen voor een drankje en om sport te kijken. Het is er dus bijna altijd gezellig. Het fijne aan het Londense Belushi is dat je er ook nog eens lekker en voor een goede prijs kunt eten. Het eten in Belushi’s is voornamelijk ‘bar food’. Mocht je bijna door je budget heen zijn in Londen dan is Belushi’s een aanrader. 20 heerlijke chicken wings voor £10, zijn dan een vullende optie!

Mee info: https://www.belushis.com

Beigel Bake

Mytische Beigel Bake

Salt beef bagel, £4.50 https://www.facebook.com/beigelbake

Beigel Bake is een legende in Londen. Mede ook omdat deze bagel shop 24 uur per dag open is. Overdag populair bij zakenmensen en snachts een must go voor veel nachtbrakers in Londen. Beigel Bake is overigens niet de enige bagel shop aan de Brick Lane. Allemaal zijn ze 24 uur open en staan er vaak rijen. Voor nog geen £5 heb je een overheerlijke bagel met alle ingrediënten die je in een echte bagel mag verwachten . Uiteraard ontbreken de bekende pickles niet.

Adres: 159 Brick Lane, E1 6SB

Brasserie Zédel, Soho

Brasserie Zedel Londen

Brasserie Zedel Londen

Deze brasserie, die regelrecht weggeplukt lijkt te zijn uit Parijs, staat in Londen bekend om zijn ‘vaste-prijs-menu’. Elke dag van de week, en ook gedurende de hele dag, kan je genieten van het bekende menu van Brasserie Zédel. Voor bijvoorbeeld 2-gangen betaal je maar liefst £9.75. Van een lekker 3-gangen-menu geniet je in deze prachtige Londense zaak voor maar £9.75. Ideaal als je dus goedkoop wilt eten in Londen, en vooral ook als je dat dan niet in een typische ‘fast food toko’ wilt doen!

Adres: 20 Sherwood Street, W1F 7ED

 

Begin chat
1
Hallo! Kan ik je ergens mee helpen?