Fietstour Parijs

Op de fiets met een lokale Nederlandse gids beleef je Parijs op zijn best

Parijs

Uiteraard bieden wij u ook een Parijs Fietstour aan, simpelweg omdat Parijs Parijs is. De Franse hoofdstad is naast de stad van de liefde en romantiek een van de meest bezochte steden van de wereld en dat is uiteraard niet voor niets! De bezienswaardigheden zijn ontelbaar in Parijs waar de rijke historie van het grootse Franse imperium van Napoleon Bonaparte nog overal zichtbaar is. Maar Parijs is niet alleen historie. Vandaag de dag heeft Parijs nog steeds een wereldwijde invloedrijke positie op financieel economisch, politiek en cultureel gebied.

Wereldberoemde bezienswaardigheden als de Eifel toren, het Louvre (grootste museum ter wereld), de prachtige Sacre Coeur, en de historische Notre Dame zijn slechts een kleine greep uit de hoogtepunten die je tijdens je bezoek aan Parijs niet mag missen. Uiteraard is Parijs nog veel en veel meer. Wat dacht je van winkelen rond de Champs-Élysées, een avond boottocht om Parijs verlicht te zien vanaf het water, ronddwalen door het pittoreske Montmartre, een romantische wandeling langs de Seine, een uitstapje naar het indrukwekkende Paleis van Versailles, om nog maar even wat voorbeelden te geven.

De mogelijkheden zijn eindeloos in deze prachtige metropool. Maar wil je in korte tijd en op een leuke ontspannen manier nu echt de stad goed leren kennen dan mag onze fietstour in Parijs met Nederlandse gids niet missen!

Parijs Fietstour

Onze fietstour door Parijs is de manier om deze metropool te beleven als een echte Parijzenaar , en echt te leren kennen. Onze Nederlandse gids die al een lange tijd in de stad woont brengt je met deze fietstour lans de hoogtepunten van Parijs die je niet mag missen. Ook krijg je, op een leuke manier, de indrukwekkende historie van de stad te horen van onze Nederlandstalige gids, die je ook nog tijdens de fietstour voorziet van leuke verhalen en weetjes over deze prachtige stad. Uiteraard krijg je ook geweldige tips van deze Nederlandse ‘local’ over waar te eten, drinken en wat te doen tijdens de rest van je verblijf in Parijs.

De Fietstour Parijs duurt ongeveer 3 uur en gaat via een veilige route langs de hoogtepunten van de stad. De fietstour wordt gedaan in kleine groepen van maximaal 15 man en gaat op een ontspannen tempo waardoor onze Parijs Fietstour uitermate geschikt is voor alle leeftijdscategorieën. Duizenden enthousiaste deelnemers uit alle leeftijdscategorieën zijn u al voorgegaan in deze fietstocht door Parijs, en het zal niet voor niets zijn dat deze fietstour uitgeroepen is door verschillende gerenommeerde instanties zoals Tripadvisor, als een van de leukste activiteit in Parijs.

Wat zien we tijdens de Parijs Fietstour?

De fietstour door Parijs gaat langs de hoogtepunten van de stad die je absoluut niet mag missen, en die je op de fiets ideaal samen met onze gids in een redelijk kort tijdsbestek allemaal kunt bezichtigen. Na deze fietstour heb je een heel goed beeld van deze gigantische stad. De bezienswaardigheden die tijdens de fietstocht worden aangedaan zijn:

 • De Eiffeltoren
 • Pont Neuf
 • Het Louvre
 • De Seine
 • Ile de la Cité
 • Champs Elysees
 • Arc de Triomphe
 • Centre Pompidou

Wat is de prijs van deze fietstour door Parijs?

De Parijs fietstour heeft een vaste prijs. Volwassenen betalen €29 per persoon en kinderen van 12 tot en met 15 jaar betalen €25 per persoon. Tijdens deze fietstour in Parijs wordt gestopt bij de vele bezienswaardigheden maar gaan we niet naar binnen. U krijgt uiteraard alle informatie van onze Nederlandstalige gids over de verschillende highlights van Prijs die op de fiets worden aangedaan tijdens deze tour. De volgende zaken zitten inbegrepen in de vaste prijs:

 • Een fiets voor tijdens de Fietstour
 • Een ervaren Nederlandse gids
 • Kinderfiets (vanaf 12 jaar)
 • Helm
 • Een Poncho (in geval van  lichte regen)
 • Gratis annuleren of verzetten

Wij houden niet van kleine lettertjes, en houden graag van duidelijkheid. Bij de volgende zaken worden extra kosten in rekening gebracht, en deze dienen tijdens de reservering al aangevraagd te worden:

 • Kinderzitje (tot 22kg): €15. (dit is tevens de prijs van het deelnemende kind aan de fietstour)
 • Elektrische fiets (vooraf reserveren noodzakelijk): €20 extra.

Hoe kan ik de Parijs Fietstour reserveren?

Onze Parijs Fietstour is heel gemakkelijk online te reserveren via deze website. Op onze reserveringspagina kiest u de gewenste en beschikbare datum en tijd voor uw fietstour in Parijs, waarna u gevraagd wordt om een aantal gegevens in te vullen, zoals naam, deelnemers en contactgegevens om uw reservering af te ronden.

U reserveert de Parijs fietstour heel eenvoudig online en u betaalt pas in Parijs voor aanvang van de fietstour!

Nadat u reservering gemaakt is ontvangt u een bevestiging via de email waarin u de benodigde gegevens ontvangt voor uw geboekte Fietstour. In de bevestiging vindt u onder andere adres gegevens van het startpunt van de fietstour met een bijbehorende routebeschrijving. ook ontvangt u contactgegevens voor het geval u de fietstour wilt verzetten of annuleren.

Mocht u nog vragen hebben over deze Parijs Fietstour aarzel dan niet en, neem hier contact met ons op!

Begin chat
1
Hallo! Kan ik je ergens mee helpen?