Fietstour Barcelona

Beleef samen met een Nederlandse gids het echte Barcelona
 • Prijs: €32,50 pp
 • Kinderen t/m 15 jaar: €25
 • Dagelijks om 10:30 & 14:30
 • Duur: 3 uur
 • Inclusief Nederlandse gids
 • Inclusief goede stadsfiets
 • Veilig online boeken. Betaal pas op locatie!
 • Gratis annuleren

Tijdens deze 3 uur durende fietstour ga je met een klein gezelschap samen met een Nederlandse local langs de hoogtepunten van Barcelona. Deze fietstour wordt uitsetekend beoordeeld op onder andere TripAdvisor. Het leuke van deze fietstour in Barcelona is dat de enthousiaste Nederlands sprekende gidsen de tour zo goed mogelijk proberen af te stemmen op de wensen van de deelnemers van de fietstour. Uiteraard ga je een aantal van de bekende highlights van Barcelona zien en beleven tijdens deze fietstocht. Maar wat deze fietstour extra leuk maakt is dat je ook, door de leukste straatjes en moosite pleintjes van Barcelona fietst!

Naast interessante info over Barcelona en het leven in de stad,  krijg je van onze gids ook echte ‘insider tips’ mee. Je zult te horen krijgen waar de leukste en lekkerste restaurantjes zijn en wat je echt niet mag missen in Barcelona. Deze fietstour zorgt er dus niet alleen voor dat je in korte tijd een perfect beeld krijgt van Barcelona. Maar ook de rest van je verblijf zal een stuk leuker worden dankzij deze fietstour.

De fietstour in Barcelona is geschikt voor alle leeftijdscategorieën mede ook vanwege het ontspannen tempo en karakter van deze fietstocht. Voor de allerkleinsten zijn er kinderzitjes. Ook beschikken we over kinderfietsen. Onze originele stadsfietsen die gebruikt worden voor deze Barcelona fietstour zijn daarnaast uitermate geschikt voor de route en zijn van de beste kwaliteit.  Uiteraard zal ook de Nederlandstalige gids rekening houden met de samenstelling van de groep, en de fietstour daar eventueel op afstemmen indien nodig.

De fietstour wordt dagelijks gehouden en vertrekt s’ochtends om 10:30.

Barcelona

Er is zoveel te doen (naast onze Barcelona fietstour) en te zien in het altijd bruisende Barcelona. De prachtige en inspirerende creaties van Gaudi die je in heel de stad tegenkomt, zoals de wereldberoemde basiliek La Sagrada Familia, de door Gaudi ontworpen Casa Mila (la Predrera) en het schitterende Parc Guëll. Daarnaast is Barcelona ook: de heuvel van Montjuïc, met zijn prachtige park en  idem dito uitzicht over de stad, het kasteel en Olympisch stadion. De altijd levendige La Rambla. Het relatief nieuwe Port Olímpic; de haven vol met restaurantjes en winkeltjes. De vele karakteristieke wijken elk met een eigen identiteit zoals Born, el barrio Gòtico, el Raval, La Barceloneta en Gràcia. En zo zouden we nog wel even door kunnen gaan met het opsommen van leuke dingen die er te zien en te doen zijn in Barcelona.

Barcelona staat daarnaast ook nog eens synoniem voor winkelen, voetbal, eten, drinken en uitgaan. Ook is er dat aangename klimaat in Barcelona wat de stad nog eens een heerlijk ‘extra pluspuntje’ bezorgt. Het is dus allerminst verwonderlijk dat de hoofdstad van de Spaanse regio Catalonië al jarenlang geldt als een van de populairste bestemmingen wereldwijd voor een citytrip. Barcelona is uitermate geschikt om lekker te verdwalen en op eigen gelegenheid de hoogtepunten te bezoeken en te bezichtigen. Maar wil je nu in korte tijd een perfecte indruk krijgen van deze oude bruisende stad vol historie en cultuur, dan is onze Barcelona fietstour met een Nederlandse gids de ideale manier om Barcelona écht te leren kennen!

Wat krijgen we te zien tijdens deze fietstour door Barcelona?

Wat deze fietstour zo uniek en origineel maakt is dat het een hele leuke mix is van bekende delen van Barcelona met minder bekende plekjes die je een perfect overzicht van Barcelona zullen geven. Zo fietsen we door een aantal leuke wijkjes en de kleine steegjes van het oude centrum, en bezoeken we ook het prachtige Ciutadella park en flaneren we met onze super ‘coole’ fietsen over de boulevard! De tour kan ook afgestemd worden op de wensen van de groep, en dat maakt deze fietstocht in Barcelona super unieke belevenis!

Een aantal van de wijken die bezocht kunnen worden tijdens deze Barcelona fietstour zijn:

 • het deftige Eixample
 • het gezellige Gràcia
 • het vroegere slechte maar nu opkomende Raval
 • het hippe Borne
 • het historische Gothic

Wat kost deze fietstour met Nederlandse gids?

Deze 3 uur durende fietstour door Barcelona met Nederlandse gids kost €32.50 per persoon.

 • Voor kinderen t/m 15 jaar kost de fietstour €25!

Bij deze fietstour in Barcelona komen geen extra kosten kijken.

Wat zit er bij deze prijs inbegrepen?

Bij de standaard prijs van de Barcelona Fietstour komen verder geen kleine lettertjes kijken. Je betaalt dus alleen extra voor bovengenoemde zaken. De volgende zaken zitten inbegrepen in de prijs:

 • Een fietst voor de fietstour
 • Een Nederlandse gids
 • Historische & culturele info over Barcelona, en leuke weetjes over de stad
 • Fotomomenten
 • Gratis annuleren of verzetten
 • Poncho bij eventuele regen (indien het regent mag u de fietstour ook gratis verzetten of cancellen!)

Hoe reserveer ik deze Barcelona fietstour?

Het reserveren van deze Barcelona fietstour is heel eenvoudig. Op deze website kun je de fietstour reserveren via ons ‘reserveringssysteem’ op de reserveringspagina, je komt door door op de buttons: ‘Reserveer Nu’ te klikken. Via ons reserveringssysteem kies je vervolgens een van de beschikbare dagen en tijden van deze fietstour door Barcelona en vul je de benodigde informatie in.

Je betaalt pas ter plaatse voor aanvang van de fietstour in Barcelona!

Als je jouw reservering voor de Barcelona fietstour hebt voltooid, ontvang je een bevestiging met daarin alle benodigde en belangrijke informatie over de fietstour. Bewaar deze dus goed en print hem eventueel uit. Mocht je na je reservering binnen 24 uur nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan even contact met ons op via: [email protected] (uiteraard ook beschikbaar voor al je overige vragen over de fietstour).

Je ontvangt ook contactinformatie die je kunt gebruiken voor eventueel het annuleren van de fietstour of indien je onverhoopt verlaat bent. Wij vragen je vriendelijk om, mocht je om wat voor reden dan ook de fietstour in Barcelona willen annuleren, of in het geval van het niet op tijd kunnen komen, dit graag zo spoedig mogelijk even te melden aangezien er bij geen melding, de gids en ook de rest van de groep op je zal wachten.

Begin chat
1
Hallo! Kan ik je ergens mee helpen?