Met Nederlandstalige Gids

Onze populaire Wenen Fietstour

Met onze leuke Wenen fietstour krijg je direct een uitstekend beeld van het prachtige Wenen. Onze Nederlandse gids laat je alle highlights en verborgen parels van Wenen zien.  Je hart zal gaan smelten voor deze geweldige stad!

Ontdek met onze Nederlandse wenen Fietstour de highlights van het centrum van Wenen. Onze Nederlandstalige gids, geboren in Wenen,  vertelt je fascinerende verhalen over de geschiedenis, cultuur en politiek van Wenen. Naast de highlights van Wenen  laat de Nederlandstalige gids je ook de verborgen parels van de stad zien. Zo bezoek je onder andere het keizerlijk paleis Hofburg, gebouwd in de 13e eeuw en de voormalige residentie van de vorsten van de Habsburgse dynastie. Ook ga je met deze fietstour door de kleine straatjes van Wenen. Ontdek ook tijdens de fietstour waar de lokale bevolking het liefste en het lekkerste eet in Wenen. Deze Wenen Highlights Fietstour is de leukste manier om in korte tijde een mooi beeld te krijgen van de stad en de gewoonten en gebruiken van zijn inwoners.

Onze fietstour

Prijs: €39

Inclusief: fiets, gids, flesje water, en meer…

Kinderen tot 10 jaar: €19

Wij hebben geschikte kinderfietsen

Goede fietsen

Inclusief goed onderhouden dames en heren fietsen

Dagelijks Fietstours

Nederlandstalige fietstour om 10:00 uur

Duur: 3 uur

Inclusief korte pauze

Voor het hele gezin

Vlakke route en ontspannen tempo

Inclusief 'insider' Tips

Ontvang na de fietstour de de beste ‘insider’ tips voor de beste en leukste restaurantjes en barretjes van Wenen.

Beste prijs kwaliteit garantie

Onze fietstour in Wenen is te reserveren voor €39 per persoon. Wij garanderen een perfecte prijs kwaliteit verhouding van onze fietstour. Mede dankzij onze enthousiaste en professionele gidsen.

Veilig reserveren

Je betaalt de fietstour pas op lokatie voor aanvang van de tour. je hoeft dus geen credit card gegevens in te vullen of een aanbetaling te doen. Veilig en eenvoudig reserveren!

Best gewaardeerde fietstour

Ons doel is om elke dag weer de liefde voor Wenen over te brengen. Niet voor niets is onze fietstour de best gewaardeerde fietstour van Wenen!

Passie voor Wenen

Onze enthousiaste tour gidsen wonen al lange tijd in Wenen, en willen je graag hun liefde voor de stad overbrengen. Met onze fietstour dus geen stagiaires of studenten. Hoor het verhaal van een local!

Gratis annuleren

Je kan je reservering gratis annuleren of verzetten mocht dit nodig zijn. Stel ons graag van te voren op de hoogte via een email of Whatsapp, en wij annuleren of wijzigen je reservering zonder enige kosten.

Wat krijg je te zien?

de Opera

het Mozart Monument

Judenplatz

Volksgarten

Prater

Mozart standbeeld

Hofburg

Michaelerplatz

Hundertwasserhaus

Raadhuis

Burgtheater

Albertina

Ringstraße

Karlsplatz en kerk

Kunsthistorisch museum

Karlskirche

Begin chat
1
Hallo! Kan ik je ergens mee helpen?