Fietsen in Praag met kerst

Praag met kerst is nog mooier dan normaal

Fietsen in Praag met kerst

468 261 Fietstour.com

Praag, de gouden stad vanwege de prachtige lichtverkleuring bij zonsondergang, is zelfs nog adembenemender met kerst! Ja het is koud in Praag in December. Maar het is desalnietemin een heerlijke periode om de stad op de fiets te verkennen! Praag is sproookjesachtig in December, en er zijn vele gezellige kerstmarkten waar je kunt genieten van vele lokale en traditionele lekkernijen.

Je kunt je fietsroute starten op het oude stadsplein van Praag waar alle gebouwen prachtig versierd zijn met witte lichtjes. Dus vooral in de avond is dit historische plein een aanrader. Naast een grote kerstboom, is er op het plein ook een van de grootste kerstmarkten van Praag te vinden. Bij de toerist is deze kerstmarkt misschien wel de bekendste maar een bezoekje is zeer zeker de moeite waard! Probeer eens een trdelnik (traditionele kertsrol van bladerdeeg, suiker en kaneel) en uiteraard een Glühwein, dit zal de rest van de fietstour wat minder koud doen aanvullen ;). Heb je genoeg glühwein op. Of is dit niet echt jouw ding? Dan is er op elke kertsmarkt in Praag ook warme chocolademelk te krijgen! Behalve de grote kerstmarkt op het oude stadsplein zijn er ook verschillende kleinere kertmarkten te vinden in Praag. Zoals op de bekende pleintjes Namesti Republiky en Havelske Trziste.

Fietsen door Praag met kerst is als fietsen door een sprookje. De prachtige kerstverlichting op de pleinen en de gezellige kerstmarkten bezorgen je het ultieme kerstgevoel. Uiteraard moet er ook met kerst gegeten worden in Praag. een voordeel is dat er veel restaurantjes met de kerstdagen geopend zijn. Het is wel aan te raden om te reserveren aangezien veel Tsjechische families met kerst uit eten gaan, en er ook een aantal restaurantjes dicht gaan met de feetsdagen.

Kerst in Praag Fietstour

Je kunt Praag heel makkelijk zelf ontdekken op de fiets tijdens de kerstperiode. Maar om direct echt een goed beeld te krijgen van Praag, en de juiste tips te krijgen over wat te doen en waar te eten in deze periode, is de Kerst in Praag Fietstour de beste en leukste optie. Tijdens deze Praag fietstour, ontdek je samen met een professionele Nederlandse gids het magische Praag tijdens de kertsperiode vanaf de fiets. Naats alle highlights in het de oude stad, worden er ook een paar kerstmarkten bezorgd waar er op de 2 mooiste een kerstborrel zal worden gedronken!

De prijs van deze speciale Kerst in Praag Fietstour is €29 pp en zal alleen in December gehouden worden. Reserveer je plekje nu en geniet op de meest leuke wijze van kerst in Praag.

  • Dagelijks in December om 17:00
  • Nederlandse gids
  • Ongeveer 2.5 uur
  • Inclusief 2 kerstborrels
  • Het oude stadsplein
  • Joodse wijk
  • Rudolfinum
  • Karelsbrug
  • Wenceslasplein
  • Bezoek 2 kerstmarkten

Reserveer je plekje nu online. Betaal pas op locatie!

Fully booked! All bookings exhausted.
Begin chat
1
Hallo! Kan ik je ergens mee helpen?