Met Nederlandstalige Gids

De leuke Verborgen Wenen Fietstour

Tijdens deze leuke Verborgen Wenen Fietstocht maak je kennis met dat deel van Wenen waar de normale toerist niet snel komt.

De Verborgen Wenen Fietstour met Nederlandstalige gids is voor diegene die net dat andere Wenen wil ontdekken. Tijdens deze ongeveer 3 uur durende fietstour kom je door het nieuwe Donau City vol moderne architectuur. Ook maak je kennis met de mooie en gezellige oevers van de Donau. Geniet van prachtige panoramische uitzichten en doe een drankje op een van de gezellige terrassen aan de oevers. Tijdens de Verborgen Wenen Fietstour kom je in het Wenen waar de gemiddelde toerist niet zal komen. Gedurende de fietstocht vertelt de lokale Nederlandstalige gids je leuke anekdotes over de stad en zijn inwoners.

Ontdek het andere Wenen met ons en reserveer je plekje op een van de dagelijkse Verborgen Wenen fietstours. Er is een maximum van 15 personen per groep. De Verborgen Wenen fietstour is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar met een normale conditie.

Onze fietstour

Prijs: €39

Inclusief: fiets, gids, flesje water, en meer…

Kinderen tot 10 jaar: €19

Wij hebben geschikte kinderfietsen

Goede fietsen

Inclusief goed onderhouden dames en heren fietsen

Dagelijks Fietstours

Nederlandstalige fietstour om 14:00 uur

Duur: 3 uur

Inclusief korte pauze

Geschikt vanaf 8jr

Vlakke route en ontspannen tempo

Inclusief 'insider' Tips

Ontvang na de fietstour de de beste ‘insider’ tips voor de beste en leukste restaurantjes en barretjes van Wenen.

Beste prijs kwaliteit garantie

De verborgen Wenen fietstour is te reserveren voor €39 per persoon. Wij garanderen een perfecte prijs kwaliteit verhouding van onze fietstour. Mede dankzij onze enthousiaste en professionele gidsen.

Veilig reserveren

Je betaalt de fietstour pas op lokatie voor aanvang van de tour. je hoeft dus geen credit card gegevens in te vullen of een aanbetaling te doen. Veilig en eenvoudig reserveren!

Zie net wat meer

Met deze verborgen Wenen fietstour ontdek je de delen van Wenen die de ‘normale’ toerist niet zal zien. Je ontdekt het nieuwe moderne Wenen City en de oevers van het Donau kanaal.

Passie voor Wenen

Onze enthousiaste tour gidsen wonen al lange tijd in Wenen, en willen je graag hun liefde voor de stad overbrengen. Met onze fietstour dus geen stagiaires of studenten. Hoor het verhaal van een local!

Gratis annuleren

Je kan je reservering gratis annuleren of verzetten mocht dit nodig zijn. Stel ons graag van te voren op de hoogte via een email of Whatsapp, en wij annuleren of wijzigen je reservering zonder enige kosten.

Wat krijg je te zien?

Prater

de Kleine Donau

de oude Donau

het Donau-eiland

Donau City

VN hoofdkwartier

hoogste gebouw van Oostenrijk

Gezellige Donau oevers

panoramische uitzichten

Weense skyline

Begin chat
1
Hallo! Kan ik je ergens mee helpen?