Met Nederlandstalige Gids

Onze populaire Milaan Fietstour

Met onze leuke Nederlandstalige fietstour krijg je direct een uitstekend beeld van het leuke Milaan. Onze Nederlandse gids laat je alle highlights en verborgen parels van Milaan zien.  Je hart zal gaan smelten voor deze geweldige stad!

Laat je tijdens deze Milaan fietstour verrassen door al het moois en leuke wat de stad je te bieden heeft. Zie Milaan vanaf de fiets door de ogen van een echte ‘Milanees’. Onze Nederlandstalige gids die al lange tijd in Milaan woont, weet je tijdens deze fietstour alles te vertellen over zijn Milaan. Tijdens de fietstour in Milaan hoor je niet de standaard historische feitjes, maar kom je de leuke anekdotes over de stad en zijn inwoners te weten! Milaan is veel meer dan de trendy mode stad zoals de stad bij veel mensen bekend staat. Milan heeft naast de vele bekende winkels, een rijke historie, leuk gezellig centrum, en een fantastisch aanbod aan heerlijke lokale eetgelegenheden. Met deze fietstour zie je niet alleen de bekende highlights van Milaan, maar fiets je ook langs de verborgen parels van deze Noord-Italiaanse stad.

Onze fietstour

Prijs: €35

Inclusief: fiets, gids, en meer…

Minimum leeftijd 12 jaar

Wij hebben geschikte kinderfietsen

Goede fietsen

Inclusief goed onderhouden dames en heren fietsen

Nederlandse tours op vrijdag t/m zondag

Nederlandse fietstours om 10:00 en 14:00 uur

Duur: 3 uur

Inclusief korte pauze

Voor het hele gezin

Vlakke route en ontspannen tempo

Inclusief 'insider' Tips

Ontvang na de fietstour de de beste ‘insider’ tips voor de beste en leukste restaurantjes en barretjes van Milaan.

Beste prijs kwaliteit garantie

Onze fietstour in Milaan is te reserveren voor €35 per persoon. Wij garanderen een perfecte prijs kwaliteit verhouding van onze fietstour. Mede dankzij onze enthousiaste en professionele gidsen.

Veilig reserveren

Je betaalt de fietstour pas op lokatie voor aanvang van de tour. je hoeft dus geen credit card gegevens in te vullen of een aanbetaling te doen. Veilig en eenvoudig reserveren!

Best gewaardeerde fietstour

Ons doel is om elke dag weer de liefde voor Milaan over te brengen. Niet voor niets is onze fietstour de best gewaardeerde fietstour van Milaan!

Passie voor Milaan

Onze enthousiaste tour gidsen wonen al lange tijd in Milaan, en willen je graag hun liefde voor de stad overbrengen. Met onze fietstour dus geen stagiaires of studenten. Hoor het verhaal van een local!

Gratis annuleren

Je kan je reservering gratis annuleren of verzetten mocht dit nodig zijn. Stel ons graag van te voren op de hoogte via een email of Whatsapp, en wij annuleren of wijzigen je reservering zonder enige kosten.

Wat krijg je te zien?

China Town

Monumental Cemetery

Vertical Forest

Brera district

Business square

Roman ruins

Roman Basilic

Sistin’s Chapel of Milan

Area of aristocracy

en nog veel meer…

Begin chat
1
Hallo! Kan ik je ergens mee helpen?