Nu voor maar €23

Onze populaire Berlijn Fietstour

Met onze leuke Berlijn fietstour krijg je direct een uitstekend beeld van het indrukwekkende Berlijn. De Nederlandse of Lokale Engelstalige gids, laat je alle highlights en verborgen parels van Berlijn zien.  Je hart zal gaan smelten voor deze geweldige stad!

Omdat er zoveel te zien en te doen is in Berlijn is onze Berlijn Highlights Fietstour de perfecte manier om samen met lokale (Nederlandse of Engelsalige) gids de stad te ontdekken, en een prima indruk te krijgen van Berlijn. De fietstour in Berlijn duurt ongeveer 3 uur en brengt je langs alle hoogtepunten en verborgen parels van de stad. Ook krijg je de beste ‘insider’ tips voor na de fietstour die je verblijf in Berlijn nog leuker zullen maken. Ontdek en beleef het allemaal met onze Berlijn Highlights Fietstour.

Onze fietstour

Prijs: €23

Inclusief: fiets, enthousiaste gids, en meer…

Direct een perfect beeld

Leukste manier om Berlijn te ontdekken

Goede fietsen

Inclusief goed onderhouden dames en heren fietsen

Dagelijks Fietstours

Elke dag een fietstour om 10:30 uur

Duur: 3 uur

Inclusief korte pauze

Voor het hele gezin

Vlakke route en ontspannen tempo

Inclusief 'insider' Tips

Ontvang na de fietstour de de beste ‘insider’ tips voor de beste en leukste restaurantjes en barretjes van Berlijn.

Beste prijs kwaliteit garantie

Onze fietstour in Berlijn is te reserveren voor maar €23 per persoon. Wij garanderen een perfecte prijs kwaliteit verhouding van onze fietstour. Mede dankzij onze enthousiaste en professionele gidsen.

Veilig reserveren

Je betaalt de fietstour pas op lokatie voor aanvang van de tour. je hoeft dus geen credit card gegevens in te vullen of een aanbetaling te doen. Veilig en eenvoudig reserveren!

Best gewaardeerde fietstour

Ons doel is om elke dag weer de liefde voor Berlijn over te brengen. Niet voor niets is onze fietstour de best gewaardeerde fietstour van Berlijn!

Passie voor Berlijn

Onze enthousiaste tour gidsen wonen al lange tijd in Berlijn, en willen je graag hun liefde voor de stad overbrengen. Met onze fietstour dus geen stagiaires of studenten. Hoor het verhaal van een local!

Gratis annuleren

Je kan je reservering gratis annuleren of verzetten mocht dit nodig zijn. Stel ons graag van te voren op de hoogte via een email of Whatsapp, en wij annuleren of wijzigen je reservering zonder enige kosten.

Wat krijg je te zien?

Brandenburg Tor

Moderne regeringswijk

Museumsinsel

TV Toren (trots van het Oosten)

de Kathedraal

het Paleis

De ‘befaamde’ Muur

Het Joodse memorial

De bunker van Hitler

Checkpoint Charlie

Persoonlijke inzichten

En nog veel meer…!

Begin chat
1
Hallo! Kan ik je ergens mee helpen?